SPELA IN PODCAST/PODD

Vi erbjuder studios som är utmärkt anpassade för att spela in podcasts. Möjligheten att spela in och redigera poddar finns naturligtvis hos oss också.

Våra studios är fullt utrustade podcaststudios och med lång och gedigen erfarenhet erbjuder vi er allt ifrån idéer, förslag, inspelning, redigering till poddvinjett/poddjingel, speakerpålägg, låtar/bakgrundsmusik och marknadsföringskoncept. När ni har spelat in i någon av våra studios levererar vi en färdig slutprodukt redo att publiceras direkt, smidigt, enkelt och snabbt!

Allt fler upptäcker podden som ett nytt och spännande content-format med möjlighet att komma ut och berätta om både nyheter, info samt frågor om bland annat olika branscher, trender, sociala ämnen, mat & hälsa, livs och levnadshistorier, kändisnyheter, skvaller och mycket mer därtill.
Vi hjälper dig med den kompletta eller delar av din podcastproduktion, inspelning, ljudmix, jingel och/eller redigering. Är du i behov av att vi hjälper till med att brainstorma fram förslag och idéer så kan vi givetvis bistå med den hjälpen också.

Känn dig bekväm

Vi får dig/er trygg bakom micken, spela in och sänd allt ifrån enkla idéer till stora drömmar. I våra podcaststudios hittar du innovativa lösningar för både ljud och inspelning. Hos oss finner ni även en avslappnad, stilren och inspirerande miljö.

  • Dessutom kan vi spela in samtal via mobil. I både direktsändning eller lägga till senare i redigering. Kanske vill man har en intervju med en eller flera gäster som ej kan medverka i studion eller någon annan form av påringning. Detta är möjligt, så du/ni kan direkt samtala på separata kanaler för en fin och ren inspelning och slutproduktion samt att minimera risken att inte kunna tala med någon eller några man vill medverka i podden.

Micro-Podcast / Micro-Podd

Micro är en podcast som berättar historier och förklarar idéer under fem minuter.

Hembesök eller inspelning på annan location/plats

Vi kommer och riggar upp och spelar in podden hos dig/er. All utrustning har vi med oss för att smidigt samt professionellt spela in på plats.

  • Redigering
    Klippning och redigering sker givetvis så att ni får rätt längd och önskat format samt med eventuell indelning i olika sektioner om så önskas.
  • Mixning                                                                                                                                                                                                                  Läs mer om denna tjänst under menyknappen TJÄNSTER.
  • Mastering                                                                                                                                                                                                              Läs mer om denna tjänst under menyknappen TJÄNSTER.
  • Publicering
    När podden är färdig kan vi även hjälpa till med publicering så att den blir tillgänglig för alla som vill lyssna och titta på sociala medier som YouTube samt streamingplattformar som tex Spotify mm.

(Vi tar givetvis helt avstånd från all form av rasism, mobbning och hatpropaganda).

Kontakta oss redan idag.